Apparaten en accessoires
Vegetarische chili
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 5min
6 porties
Ingrediënten
-
200 g uien, gehalveerdrode uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook20 g
-
verse rode chilipeper zaadlijsten verwijderd, pas aan naar smaak1
-
olijfolie10 g
-
750 g tomaten uit bliktomaten in stukken750 g
-
paprikamengeling (bv. rood en groen), in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)200 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
zoete maïskorrel, uit blik uitgelekt150 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (ong. 800 g voor het uitlekken)500 g
-
6 vegetarische worst, of naar keuzesoja- en champignonworst, vegetarisch (450-600 g)6
-
3 - 4 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjesverse koriander enkel de blaadjes3 - 4 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24 g
Calorieën
1745 kJ /
418 kcal
Vetten
21 g
Vezels
13.3 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Bloemkoolrijst poke bowl
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Paella met kidneybonen
55 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Vegetarische chili
35 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Indiase groentencurry
50 Min